fredag 29 juni 2012

Tovas Syltkakor


Tovas syltkakor 

5 dl vetemjöl

1 dl strösocker

200 gram Carlshamns mjölkfria margarin

1 kryddmått vaniljsocker

sylt

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Ta fram en plåt och ett bakplåtspapper. Blanda alla ingredienserna, för hand eller i en matberedare. Rulla degen till små bollar och lägg dem på plåten. Tryck små hål i bollarna, som på bilden ovan. Lägg i sylt i hålen. Grädda kakorna i 12-15 minuter i mitten av ugnen. 



Lycka till! 

1 kommentar:

  1. Hej Tova och Daniel!
    Såklart ville jag titta in på Tovas bakblogg. Kul idé. Då får vi se om det kommer några goa kakor på de fina faten ni fann på loppisen. Själv ska jag göra äppelsmulpaj nu. Det passar i det regniga vädret. :)

    SvaraRadera